Milanka

 

Pasoš kompetencija možete koristiti i pri apliciranju za posao, praksu i fakultet. Kroz savjetovanje sam shvatila da posjedujem važne vještine koje sam podrazumijevala—međutim, kroz Pasoš sam shvatila da se ništa ne podrazumijeva. On služi da shvatimo da čitav život treba da se razvijamo i ka tome nas usmjerava.

Marko

 

Bilo mi je odlično, prezadovoljan sam! Najviše mi se svidjelo da pričam o svojim hobijima i interesima. O sebi sam naučio svašta. Da bi ljudi pronašli svoj cilj i pravac u daljem životu i radu važno je da ispune svoj Pasoš kompetencija.

Bogdana

 

Pasoš je dublja spoznaja sebe!

Tijana i Vanesa

 

Očekivale smo opet previše glupih pitanja i dosadne časove, ali dobile smo prelijepo iskustvo pri kreiranju svoje budućnosti! Takođe, dobile smo mnogo informacija o sebi koje ni same nismo znale.

Biljana

 

Najveća prednost Pasoša kompetencija je cjelovito sagledavanje života i rada osobe i analiza vještina koje uglavnom rutinski i svakodnevno koristimo, ali i onih za koje smo se školovali. Ovime se nastoji aktivirati širok spektar vještina i kompetencija koje imamo i koje smo stekli tokom cijelog života.